Dunaparti ház luxus környezetben kiadó

Leírás

***MODERN OTTHON A DUNA-PARTON***

Budapest 3. kerületében a PÜNKÖSD FÜRDŐN, Királyok útján KIADÓ egy 160 NM-ES GYÖNYÖRŰ PARKOSÍTOTT KERTTEL rendelkező, minden KÉNYELMI FUNKCIÓVAL felszerelt, nappali+konyha-étkező + 4 hálószobás + 2 fürdőszobás ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, dupla GARÁZZSAL.

Igazi modern otthon CSENDES környezetben, TÖKÉLETES műszaki és esztétikai ÁLLAPOTBAN, villa parkban, GONDNOKKAL és PORTASZOLGÁLATTAL.

A HÁZ

Az IDILLI VILLA PARKBAN elhelyezkedő ház rendkívül csendes, közvetlen KIJÁRATTAL a DUNA-PARTRA. Az EGYSZINTES otthon kényelmes akár nagyobb családok számára is. 160 nm-es lakóterületen egy TÁGAS NAPPALI, ÉTKEZŐ, KÜLÖNÁLLÓ KONYHA, 4 HÁLÓSZOBA, 2 FÜRDŐSZOBA és EGY WC található.

A HÁZBA az udvari frontról vagy a garázsból belépve a TÁGAS ELŐSZOBÁBA érkezünk, majd az ÉTKEZŐ fogad bennünket, melyet a GÉPESÍTETT KONYHÁTÓL csupán egy üveg tolóajtó választ el. A KONYHÁBAN Corian munkalap, magas minőségű AEG gépek kerültek beépítésre, tartozik hozzá egy klimatizált kamra is. A NAPPALI hatalmas ablakokkal igazán impozáns központi része a háznak. Innen léphetünk ki az 50 m,-es óriási TERASZRA, melyet körülölelnek és árnyékot adnak a CSODASZÉP FÁK és NÖVÉNYEK.

A ház jól átgondolt térszervezésnek köszönhetően az intim szféra egy külön folyosón közelíthető meg, biztosítva a NYUGODT PIHENÉST. Itt található a fő hálószoba, melyhez tartozik egy GARDRÓB és saját, fényárban úszó fürdőszoba KÁDDAL, ZUHANYZÓVAL, WC-vel és BIDÉ-vel. A folyosón továbbhaladva található még 3 HÁLÓSZOBA beépített szekrényekkel és egy ZUHANYZÓS FÜRDŐSZOBA is.

 Az ablakok és teraszajtók ELEKTROMOS ÁRNYÉKOLÓKKAL vannak felszerelve, melyek távirányítóval közvetlenül irányíthatóak, de távolról is vezérelhetőek és programozhatóak.

A 2000-es évek elején épült, majd 2021-ben teljeskörűen felújított ház KIVÁLÓ MŰSZAKI ÁLLAPOTBAN van. A felújítás során számos EXTRA KÉNYELMI FUNKCIÓ került beépítésre. A kellemes hőérzetről PADLÓ-ÉS MENNYEZETFŰTÉS és HŰTÉS, a friss levegőről pedig minden helyiségbe SZELLŐZTETŐ RENDSZER gondoskodik. A ház teljes egészében AUTOMATIZÁLT, a teljes gépészetet irányítható számítógépről vagy távolról akár telefonról is, helyiségenként állítható. A RIASZTÓ RENDSZER szintén irányítható távolról is.

A házhoz tartozik egy külön GÉPÉSZETI HELYISÉG és DUPLA GARÁZS is, melyek elektromos garázskapuval teszik kényelmessé a közlekedést, valamint ELEKTROMOS AUTÓ töltésére is van lehetőség. A házhoz vezető út, valamint a bejárat előtti tér térkővel burkolt.

rennahome home staging királyok étkező
rennahome home staging királyok háló
rennahome home staging királyok nappali
rennahome home staging királyok terasz

A KERT

A ház egy külső szemektől teljesen elzárt, ELEKTROMOS kapun keresztül megközelíthető CSODÁSAN PARKOSÍTOTT KÖRNYEZETBEN TALÁLHATÓ. A hatalmas fákkal, különböző színekben pompázó bokrokkal és pázsittal büszkélkedő kertet a VILLAPARK SAJÁT GONDNOKA folyamatosan karban tartja, így a lakóknak itt nincs más dolga, mint élvezni az INTIM KERT nyugalmát és élvezni a csendet.

A KÖRNYÉK

A környék a BÉKE és a NYUGALOM szigete, az egyik legkedveltebb városrész. Annak ellenére, hogy a város könnyedén elérhető autóval, a villa parkba érve mit sem érzékelünk a város zajából. Igazi kertvárosi hangulat, TÖKÉLETES GYERMEKES CSALÁDOK számára.

A közelben található játszótér, óvoda és iskola is. A kertkapun kilépve azonnal a DUNA-PARTON találjuk magunkat, ahol számos kikapcsolódási lehetőség adott a környékbeliek számára. Számos kellemes ÉTTEREM és KÁVÉZÓ található a közelben.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEKBEN is bővelkedik a környék, karnyújtásnyira található több nagy élelmiszerbolt, drogéria, bank, posta és gyógyszertár is.

A KÖLTSÉGEK

A ház felújítása során napelemek kerültek a tetőre, valamint modern hőszivattyú gondoskodik az energia hatékony felhasználásáról. Minden fogyasztás egyedi felhasználás alapján fizetendő, önálló víz, gáz és villanyóra alapján. A közös költség kb. 70e Ft, mely tartalmazza a portaszolgálat és a gondnok és kertész alkalmazásával járó költségeket is a szokásos tételeken kívül.

Olyan igényes lakót keresünk, aki értékeli a szépet,
a minőséget, és a Duna-part nyugalmát,

ugyanakkor fontos neki a jó közlekedés.

Ha Ön azonnal költözni szeretne egy minden igényt kielégítő,

kényelmes, modern otthonba, akkor megtalálta a megfelelőt!

Azonnal költözhető, a lehető legjobb ajánlat a piacon!

 KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY: 2.990 EUR/hó+ rezsi

Jöjjön el, nézze meg, a ház még szebb élőben, mint a képeken!

TEL: 0630/2941296

Jöjjön el, nézze meg az ingatlant és győződjön meg róla, hogy a valóságban még szebb, mint a képeken!

Várjuk jelentkezését, akár hétvégén is!

Jenőfi Réka              Vitális-Pintér Veronika

tel: 0630/2941296

vagy hívja értékesítő kollégánkat a fenti elérhetőségen!

réka vera brassó