Dunaparti wellness, napfényes otthon- ELADVA

Leírás

***DUNAPARTI WELLNESS, NAPSÜTÉSES OTTHON***

 

A XIII. kerület egyik LEGKEDVELTEBB részén, a Népfürdő utcában, a SAJÁT WELLNESS KÖZPONTTAL rendelkező Riverloft Apartmanházban eladó egy REMEK ELOSZTÁSÚ, NEGYEDIK EMELETI, LIFTES, CSENDES, minden KÉNYELMI FUNKCIÓVAL felszerelt, NAPFÉNYES, gyönyörűen rendezett kertre néző, 70 m2-es, nappali-konyha-étkező + 2 hálószobás, 13 nm-es TERASZOS lakás.

 Igazi modern otthon igényes környezetben, tökéletes állapotban, a mai aktív életmód minden kényelmével! 

A LAKÁS:

ELRENDEZÉSE TÖKÉLETES, 70 m2-en EGY NAPPALI, KÉT HÁLÓSZOBA, FÜRDŐ és KÜLÖN WC került kialakításra. 

A lakásba lépve az ELŐSZOBÁBA érkezünk, ahonnan tovább haladva a kényelmes, tágas NAPPALIBA érünk, mely kellemes családi vagy baráti összejövetelek helyszíne lehet. 

A bejárat mellett helyezkedik el az újonnan beépített, teljes körűen gépesített, minden igényt kielégítő KONYHA. A nappali-konyha teréből láthatjuk a meghitt, kettesben töltött vacsorához, vagy nagyobb társaságnak is alkalmas ÉTKEZŐT. A TERASZ innen is és mindkét hálószobából megközelíthető!

A lakás jól átgondolt térszervezésnek köszönhetően az intim szféra a KÉT HÁLÓSZOBÁVAL, KÁDAS FÜRDŐVEL , KÜLÖN WC-vel egy külön folyosón közelíthető meg.

Bár a hálószobák önmagukban is ideális méretűek, van elegendő HELY TÁROLÁSNAK, a folyosón található egy nagy méretű GARDRÓB, ami rengeteg holmit elrejt.

A déli tájolású TERASZ a csendes, gondozott belső kertre nyílik, mely által nyáron akár plusz helyiségként funkcionál napsütéses reggelihez vagy hangulatos vacsorákhoz.

 A ház lakói számára a mindennapi felfrissülést és wellness élményt a tulajdonosok számára fenntartott, házon belülről is megközelíthető WELLNESS és FITNESS központ nyújtja. 

 A lakás KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN van. A villany- és vízvezetékek hibátlanok, a 2021-es FELÚJÍTÁS alkalmával pedig megtörtént a teljes lakás festése, tapétázása, parketta csiszolás, új fürdőszobai szaniterek, konyhabútor és konyhagépek beszerelése. A lakás fűtése és melegvíz ellátása házközponti kazánnal történik, egyedi méréssel. A nyári kellemes hőmérsékletről KLÍMABERENDEZÉS (3 éves) , illetve a hálószobákban MOTOROS REDŐNY, a nappaliban motoros napháló gondoskodik. Ezek mindegyikén megtörtént a szükséges éves karbantartás, hibátlanul működnek.  A klímaberendezés fűtésre is alkalmas.

 A lakáshoz TÁROLÓ ( 2,5 millió Ft) és TEREMGARÁZS beállóhely (5 millió Ft) vásárolható.

home staging étkező részlet népfürdő
home staging részlet népfürdő
wllness részlet népfürdő
terasz home staging részlet népfürdő
A HÁZ:

A lakás 2007-ben épült RIVERLOFT Apartmanház negyedik emeletén található. A házzal egybeépült Riverloft irodaházak épülete műemlék. A ház pénzügyileg rendezett, tiszta, folyamatosan karbantartott.

A folyamatos állagmegóvás mellett minden szükséges felújítást is elvégeznek, mint pl. a vízvezetékek cseréje 2016-ban, illetve a liftek belső burkolatának felújítása 2020-ban.

A KÖRNYÉK:

A lakás a kerület egyik legkedveltebb részén, Vizafogón, a Riverloft Apartmanházak egyik épületében található, KÖZVETLENÜL A DUNA PARTON. 

Kiváló az infrastruktúra: oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, orvosi ellátás, szórakozási lehetőségek a közvetlen közelben. 

A nyugodt, biztonságos, parkosított környék és a nyüzsgő belváros közelségének tökéletes ötvözete.

A tömegközlekedés is kiváló: 3-as metró,  115 busz, 75, 79 troli és az 1 villamos állnak rendelkezésre.

 A KÖLTSÉGEK:

Kedvezőek a fenntartási költségek. A közös költség  46.000 Ft, mely tartalmazza az alábbiakat:  takarítás, kertész, felújítási alap, úszómester, wellness használat (!), karbantartás, szemétszállítás, közös képviselet díja, üzemeltetés díja, közös világítás, stb.

  A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszoba berendezései, valamit  a beépített szekrény, klíma berendezés és a világító testek.

 A bútorok és dekorációs tárgyak külön megállapodás alapján elérhetőek.

Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, 

a minőséget, a nyugalmat, kényelmet és ugyanakkor a belváros mozgalmasságának közelségét.

Ha Ön nem kíván felújítással bajlódni és már holnap

élvezni szeretné e lakás minden kényelmét,

akkor megtalálta álmai otthonát!

 

Ha BEFEKTETÉSBEN gondolkodik, megtalálta a lakást,

amely gyors megtérülést rejt, KÖNNYEN KIADHATÓ.

 

Azonnal költözhető, tehermentes, a lehető legjobb ajánlat a piacon!

 

KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY: 89,9 M Ft

Jöjjön el, nézze meg, a lakás még szebb élőben, mint a képeken!

tel: 0630/2941296

Alaprajzok

népfürdő méretezett alaprajz
berendezett alaprajz népfürdő

Jöjjön el, nézze meg az ingatlant és győződjön meg róla, hogy a valóságban még szebb, mint a képeken!

Várjuk jelentkezését, akár hétvégén is!

Jenőfi Réka              Vitális-Pintér Veronika

tel: 0630/2941296

Hívjon vagy kérjen visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével!

réka vera brassó