Mindentudó kislakás Sasad Resortban

Leírás

***KOMPAKT, MINDENTUDÓ KIS LAKÁS A SASAD RESORTBAN ***

Budapest 11. kerületében, a dinamikusan fejlődő Sasad Resort területén, CSENDES KERTVÁROSI környezetben eladó egy frissen átadott, MAI IGÉNYEKNEK megfelelő KIFOGÁSTALAN műszaki és esztétikai állapotban lévő, azonnal költözhető 31 nm-es 1 szobás GYÖNYÖRŰ NAPFÉNYES lakás KERTKAPCSOLATTAL.

A LAKÁS

A frissen átadott, gyönyörűen PARKOSÍTOTT SASAD RESORT LAKÓPARKBAN TALÁLHATÓ lakásban EGY KERTKAPCSOLATOS és NAPFÉNYES NAPPALI-KONYHA-ÉTKEZŐ, EGY ELŐSZOBA és EGY FÜRDŐSZOBA található.

A lakásba a zárt lépcsőház felől érkezünk, majd belépve a TÁGAS ELŐSZOBA fogad bennünket. Innen nyílik a KÁDAS kényelmes fürdőszoba. Majd a kert felé haladva az étkező-konyha-nappali terébe lépünk, ahonnan a nagy teraszajtón keresztül egyenes kijárás van a 11 NM-es TERASZRA, illetve a 50 NM-ES KIZÁRÓLAGOS HASZNÁLATÚ KERTBE.

A NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA a hatalmas ablakoknak köszönhetően kifejezetten NAPOS, VILÁGOS. A helyiség nagyon JÓ BEOSZTÁSÚ, minden funkciónak helye van, még home office-nak is sikerült helyet találni. Innen léphetünk ki a KERTBE, ahol a KÉNYELMES TERASZ tavasztól őszig rendkívül jól használható, akár családi vagy baráti összejövetelt szervezünk.

A KONYHA teljes körűen GÉPESÍTETT, elektromos főzőlappal, sütővel, mosogatógéppel és hűtővel felszerelt. A főzőlap fölé tervezett ELSZÍVÓ biztosítja a folyamatos szellőztetést.

A lakás KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN van és MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAl épült. A folyamatos kellemes időről a GAZDASÁGOS MENNYEZETBE ÉPÍTETT HŰTÉS és FŰTÉS gondoskodik, OKOS OTTHON rendszer került kiépítésre. A nyári melegben az ELEKTROMOS REDŐNY garantálja a megfelelő klímát, valamint éjszaka a fény kizárását. A kertbe AUTOMATA locsolórendszer került, így még kényelmesebben rendben tartható.

sasad resort home staging részlet
sasad resort home staging részlet1
sasad resort home staging részlet2

A KÖRNYÉK

A környék CSENDES és NYUGODT, modern lakóparkokkal beépített, csodásan parkosított. Igazán ideális annak, aki a város közelségét sem engedi el, de fontos neki, hogy hazaérve zöld környezet és nyugodt, szépen rendezett közeg fogadja.

A lakópark a Rupp-hegy Természetvédelmi Területtől néhány perc sétára található, remek KIKAPCSOLÓDÁSI és SPORTOLÁSI lehetőségeket nyújt a közelben. A kizárólag a lakók által használható ÉLMÉNYPARKBAN sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal biztosítja a mozgás és szórakozási lehetőséget, a környékbeli hegyek kiváló kirándulási célpontok lehetnek.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEKBEN is bővelkedik a környék, karnyújtásnyira található számos nagy üzletközpont, élelmiszerbolt, áruház, gyógyszertár és drogéria. A KÖZLEKEDÉST tekintve elmondható, hogy néhány perc alatt az autópálya felhajtó elérhető, megkönnyítve a Budapestre bejutást. Közvetlen buszjárattal pedig megközelíthető a 4-es metró kelenföldi állomása, a Széll Kálmán tér, ahonnan számos tömegközlekedési eszközzel folytathatjuk utunkat a városban.

A KÖLTSÉGEK

A fenntartási költségek nagyon kedvezőek. Minden fogyasztás egyedi felhasználás alapján fizetendő, önálló fogyasztásmérők alapján.

A beépített bútorok kötelezően megvásárolandók, melyeknek ára 3M Ft.

A mobil bútorok megegyezés szerint megvásárolhatóak.

A fotók nem látványtervek, a valóságot tükrözik!

Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet,
a minőséget, a nyugalmat, ugyanakkor fontos neki a jó infrastruktúra és közlekedés.
Ha Ön nem kíván a lakás befejezésével bajlódni és már holnap
élvezni szeretné e lakás minden kényelmét,
akkor megtalálta álmai otthonát!

Ha BEFEKTETÉSBEN gondolkodik, megtalálta a lakást,
amely gyors megtérülést rejt, KÖNNYEN KIADHATÓ.

Azonnal költözhető, a lehető legjobb ajánlat a piacon!

KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY: 59,9 millió Ft
Jöjjön el, nézze meg, a lakás még szebb élőben, mint a képeken!

Alaprajzok

Jöjjön el, nézze meg az ingatlant és győződjön meg róla, hogy a valóságban még szebb, mint a képeken!

Várjuk jelentkezését, akár hétvégén is!

Jenőfi Réka              Vitális-Pintér Veronika

tel: 0630/294-12-96

rennahome réka veronika