Kényelmes családi otthon csodás kerttel Érden

Leírás

*** KÉNYELMES CSALÁDI OTTHON, CSODÁS KERTTEL*** 

ÉRD Fenyves-Parkvárosban, a Fényező utcában eladó egy 1400 NM-es GYÖNYÖRŰ PARKOSÍTOTT KERTTEL rendelkező, minden KÉNYELMI FUNKCIÓVAL felszerelt, NAPFÉNYES 82 NM-es, nappali-konyha-étkező + 2 hálószobás ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ.

 Igazi modern otthon CSENDES környezetben, TÖKÉLETES műszaki és esztétikai ÁLLAPOTBAN.

 A HÁZ

 A ház JÓL ÁTGONDOLT ELRENDEZÉSŰ, hatékonyan kihasználva a rendelkezésre álló 82 NM-t. Az EGY SZINTES házban EGY NAPPALI-KONYHA-ÉTKEZŐ, KÉT HÁLÓSZOBA, EGY KÁDAS FÜRDŐSZOBA és  EGY KÜLÖN WC került kialakításra.

 A HÁZBA belépve az ELŐSZOBÁBA érkezünk, majd TÁGAS NAPPALI-KONYHA-ÉTKEZŐ terébe lépünk, mely kellemes családi vagy baráti ebédek, összejövetelek helyszíne lehet, a ház központja. A KONYHA teljes körűen gépesített, minden igényt kielégítő. Beépítésre került gázfőzőlap, elektromos sütő, mosogatógép, és páraelszívó is, valamint helyet kapott egy nagy méretű hűtő is.

 A nappaliból nyílik az egyik TÁGAS HÁLÓSZOBA, hatalmas ablakokkal az előkertre. Tovább haladva egy folyosóról nyílik egy szintén tágas, KLÍMÁS, MÁSODIK HÁLÓSZOBA, ahol helyett kapott egy BEÉPÍTETT SZEKRÉNY is, amit rengeteg holmit elrejt. A ház ezen részében található a ABLAKOS fürdőszoba , melybe KÁD került beépítésre, valamint egy külön WC is KÉZMOSÓVAL és TÁROLÓVAL.

 Bár a hálószobák önmagukban is ideális méretűek, van ELEGENDŐ HELY TÁROLÁSNAK, a folyosó teljes hosszában beépíthető további szekrénnyel.

 A ház KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN van. A villany- és vízvezetékek hibátlanok, a 2022-es FELÚJÍTÁS alkalmával pedig megtörtént a teljes lakás festése, tapétázása, a beltéri ajtók, a hideg- és  melegburkolatok cseréje. Új konyha került beépítésre, a szaniterek is megújultak. A lakás fűtése és melegvíz ellátása gáz kazánnal megoldott. A nyári kellemes hőmérsékletről KLÍMABERENDEZÉS gondoskodik az egyik hálószobában.

 A házhoz tartozik egy külső TÁROLÓ és egy GARÁZS is, valamint további 2 AUTÓ számára BEÁLLÓ az udvarban. A garázshoz, illetve a beállóhoz vezető út a kaputól végig TÉRKÖVEZETT. A kényelmes közlekedést TÁVIRÁNYÍTÁSSAL működő ELEKTROMOS KAPU is segíti.

home staging részlet étkező
rennahome home staging háló érd
rennahome home staging háló érd3
rennahoe homestaging étkező érd

A KERT

 A házhoz kivételesen NAGY, és CSODÁSAN RENDBEN TARTOTT kert tartozik. A leendő tulajdonosnak itt nincs más dolga mint élvezni a sok éves gondos munkát, melynek köszönhetően az előkertben hatalmas fák, egészséges tujasor, különböző színekben pompázó növények és hátsó részben egy 800 NM egybefüggő, ÖNTÖZŐRENDSZERREL, ROBOTFŰNYÍRÓVAL ellátott PÁZSITBAN gyönyörködhet.  

 A KÖRNYÉK

 A környék a BÉKE és a NYUGALOM szigete, az egyik legkedveltebb városrész. Családi házakkal beépített terület, ahol nincs átmenő forgalom, az utcákon csak az ott lakók autói haladnak el. Igazi kertvárosi hangulat, TÖKÉLETES GYERMEKES CSALÁDOK számára. 

 A közelben található  játszótér, óvoda és iskola is. Remek KIKAPCSOLÓDÁSI és SPORTOLÁSI lehetőséget nyújt a  Fenyves-Parkvárosi Köznevelési Centrum, mely iskola, uszoda és sportközpont egyben. A közelben található az érdi levendulás, mely a természetvédelmi terület határán fekszik.

 BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK is bővelkedik a környék, karnyújtásnyira található Interspar, DM, bank, posta és gyógyszertár is. A KÖZLEKEDÉST tekintve pedig elmondható, hogy néhány perc alatt az autópálya felhajtón találjuk magunkat, megkönnyítve akár a Budapestre bejutást. 

 A KÖLTSÉGEK

 Kedvezőek a fenntartási költségek. Minden fogyasztás egyedi felhasználás alapján fizetendő, önálló víz, villany és gázóra alapján. Kerti locsoláshoz külön mérőóra van felszerelve.

 A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszoba berendezései, valamint  a beépített szekrények, klíma berendezés és a világító testek. A bútorok és dekorációs tárgyak külön megállapodás alapján elérhetőek.

Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, 

a minőséget, és az agglomeráció nyugalmát, ugyanakkor fontos neki a jó közlekedés.

Ha Ön nem kíván felújítással bajlódni és már holnap

élvezni szeretné e ház minden kényelmét,

akkor megtalálta álmai otthonát! 

Ha BEFEKTETÉSBEN gondolkodik, megtalálta a lakást,

amely gyors megtérülést rejt, KÖNNYEN KIADHATÓ.

 

Azonnal költözhető, a lehető legjobb ajánlat a piacon!

 KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY: 74,9 M Ft

Jöjjön el, nézze meg, a lakás még szebb élőben, mint a képeken!

Alaprajzok

Jöjjön el, nézze meg az ingatlant és győződjön meg róla, hogy a valóságban még szebb, mint a képeken!

Várjuk jelentkezését, akár hétvégén is!

Jenőfi Réka              Vitális-Pintér Veronika

tel: 0630/2941296

vagy hívja értékesítő kollégánkat a fenti elérhetőségen!

Hívjon vagy kérjen visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével!

réka vera brassó

 

1. Töltse ki az űrlapot!

Adja meg az elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

 

2. Adja meg, milyen ügyben keres és mikor hívhatjuk!

Válasszon egyet a lehetőségek közül!

 

3. Kattintson a „Visszahívást

kérek” gombra, és kész is van!

Várja a jelentkezésünket és mindent megbeszélünk!