Loft lakás a Gizellamalomban

Leírás

***LOFT LAKÁS A GIZELLA MALOMBAN***

 

A IX. kerületben, a Boráros tér közelében a TINÓDI UTCÁBAN, egy MŰEMLÉK HÁZBAN eladó egy NEGYEDIK EMELETI, LIFTES, minden KÉNYELMI FUNKCIÓVAL felszerelt, 96 m2-es, nappali + konyha-étkezős + 1 hálószobás + gardróbszobás LOFT LAKÁS az egykori GIZELLA MALOM ÉPÜLETÉBEN.

Igazi ritkaság MODERN környezetben, TÖKÉLETES MŰSZAKI és ESZTÉTIKAI ÁLLAPOTBAN.

A LAKÁS

A LAKÁS a LOFT jegyeinek megfelelően HATALMAS TEREKKEL rendelkezik, elrendezése rendkívül jó, maximálisan kihasználva az 5,5 m-es BELMAGASSÁGOT. A 96 m2-en a FÖLDSZINTEN egy TÁGAS NAPPALI, egy ÉTKEZŐS KONYHA és egy ABLAKOS WC, GALÉRIÁN EGY HÁLÓSZOBA, és EGY GARDRÓBSZOBA, valamint EGY KÁDAS FÜRDŐSZOBA került kialakításra. 

A lépcsőházból az ELŐSZOBÁBA érkezünk, innen nyílik egy WC, kézmosóval majd a KONYHA-ÉTKEZŐ terébe érkezünk. A KONYHA TELJES KÖRŰEN GÉPESÍTETT, elektromos főzőlappal, sütővel, mosogatógéppel és hűtővel felszerelt. A főzőlap fölé tervezett ELSZÍVÓ biztosítja a folyamatos szellőztetést.  Innen továbblépve a  HATALMAS belmagasságú TÁGAS NAPPALIBA érkezünk, ahol az eredeti TÉGLAFAL és vas lépcső adja meg a lakás hangulatát. 

A teljes értékű GALÉRIÁN egy HÁLÓSZOBA, egy gardrób helyiség és egy KÉNYELMES ABLAKOS, KÁDAS FÜRDŐSZOBA került kialakításra. 

A lakás HIBÁTLAN, az új tulajdonost egy frissen festett, KIVÁLÓ MŰSZAKI ÁLLAPOTBAN lévő ingatlan várja. A villany- és vízvezetékek hibátlanok, a fűtés és melegvíz HÁZKÖZPONTI megoldott. A nyári kellemes hőmérsékletről KLÍMABERENDEZÉS gondoskodik.

A parkolás a házban megoldott, az ingatlanhoz tartozik egy TEREMGARÁZS BEÁLLÓ és egy TÁROLÓ is, mely külön megvásárolható (10M Ft+ 3M Ft).

gizellamalom 2
gizellamalom 2
gizellamalom 3
gizellamalom 4

A HÁZ

A háznak fantasztikus története van, a korábban malomként működő épületben 2016-ban egy teljes felújítást követően LOFT lakásokat alakítottak ki megőrizve a malom eredeti tégláit,  műemlék házzá nyilvánítva azt. Az egykori malom KORTÁRS GALÉRIÁT rejt, a belső átrium hatalmas falfelületeit olyan kortárs művészek falfestményei díszítik, mint Kótai Tamás Munkácsy-díjas festőművész, és a Barcsay-díjas Ferenczy Zsolt alkotásai. A ház pénzügyileg rendezett, tiszta, folyamatosan karbantartott.

A KÖRNYÉK

A környék INFRASTRUKTÚRÁJA kiváló. Olyan közlekedési csomópontok közelében található, mint a Boráros tér és a Nagykörút, ahol számos villamos (4-6), valamint a metró (M3, M4) megállója találhatóak, könnyedén pár perc alatt elérve a város számos pontját. Oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, orvosi ellátás, szórakozási lehetőségek a közvetlen közelben. Nyugodt és biztonságos környék és a nyüzsgő belváros közelségének tökéletes ötvözete.

A KÖLTSÉGEK

Kedvezőek a fenntartási költségek. A közös költség átlagosan 55.000Ft, mely tartalmazza az alábbiakat:  takarítás, portaszolgálat, felújítási alap, karbantartás, szemétszállítás, közös képviselet díja, üzemeltetés díja, közös világítás, és a FŰTÉST is. Minden fogyasztás egyedi felhasználás alapján fizetendő, önálló fogyasztásmérők alapján. 

A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszoba berendezései, valamit  a klíma berendezés és a világító testek.

Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, a minőséget, egyedi kialakítást, a nyugalmat, kényelmet és ugyanakkor a belváros mozgalmasságának közelségét.

Ha Ön nem kíván felújítással bajlódni és már holnap élvezni szeretné e lakás minden kényelmét, akkor megtalálta álmai otthonát!

 

Ha BEFEKTETÉSBEN gondolkodik, megtalálta a lakást, amely gyors megtérülést rejt, KÖNNYEN KIADHATÓ, akár rövid távon is. 

Azonnal költözhető, tehermentes, ritkaság  és a lehető legjobb ajánlat a piacon!

 

KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY: 119,5 M Ft

Jöjjön el, nézze meg, a lakás még szebb élőben, mint a képeken!

 

tel: 0630/294-12-96

Alaprajzok

Jöjjön el, nézze meg az ingatlant és győződjön meg róla, hogy a valóságban még szebb, mint a képeken!

Várjuk jelentkezését, akár hétvégén is!

Jenőfi Réka              Vitális-Pintér Veronika

tel: 0630/294-12-96

rennahome réka veronika