Napfényes  családi otthon Dunakeszin

Leírás

***NAPFÉNYES CSALÁDI OTTHON DUNAKESZIN ***

Dunakeszin, CSENDES KERTVÁROSI övezetben, az Andrássy Gyula utcában eladó egy KÉTSZINTES, TÖKÉLETES műszaki és esztétikai ÁLLAPOTBAN lévő 93 m2-es, nappali-konyha-étkező + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás SORHÁZI INGATLAN, SAJÁT KERTTEL.

A LAKÁS

Rendkívül praktikus elrendezésű, a 93 m2-en, két szinten EGY NAPPALI-ÉTKEZŐ, EGY KONYHA, HÁROM HÁLÓSZOBA és KÉT FÜRDŐSZOBA került kialakításra. 

Végigsétálva a rendezett előkerten, a lakásba lépve az ELŐSZOBÁBA érkezünk, ahol kialakításra került egy beépített szekrény a kabátok és cipők tárolására. Innen nyílik a ZUHANYZÓS fürdőszoba WC-vel. Majd tovább haladva tárul elénk a lakás központi része,  a NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA tere.

A  NAPPALI-ÉTKEZŐ a hatalmas ablakoknak köszönhetően kifejezetten NAPOS, VILÁGOS. Innen léphetünk ki a KERTBE, ahol a KÉNYELMES TERASZ tavasztól őszig rendkívül jól használható, akár családi vagy baráti összejövetelt szervezünk, akár a gyereket szeretnénk biztonságban kiengedni a szabadba. A kertben felépített KEMENCE pedig kiválóan használható kerti partikon a finom falatok elkészítésére. A KONYHA teljes körűen GÉPESÍTETT, megfelelő mennyiségű tárolóhellyel rendelkezik, minden igényt kielégít. A nagy ABLAK és a főzőlap fölé tervezett ELSZÍVÓ biztosítja a folyamatos szellőztetést.

A hálószobák az EMELETEN találhatóak, a lépcsőn felérve egy tágas előtérbe érkezünk, ahonnan nyílik a 3 HÁLÓSZOBA és a KÁDAS, DUPLA MOSDÓS, ABLAKOS fürdőszoba. A szobák világosak, klímával és redőnnyel felszereltek. 

A lakás kialakításakor nagy figyelmet fordítottak a TÁROLÁSRA. A lépcső alatti tér beépítésre került, az emeleti előtérben is találunk tárolóhelyet, az egyik hálószobához tartozik egy GARDRÓB is. 

A lakás KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN van. Az új tulajdonost egy frissen festett, KIVÁLÓ MŰSZAKI ÁLLAPOTBAN lévő otthon várja. A villany- és vízvezetékek hibátlanok, a fűtés és melegvíz korszerű KONDENZÁCIÓS gázkazánnal  megoldott. A nyári kellemes hőmérsékletről KLÍMABERENDEZÉS , illetve minden helyiségben REDŐNY gondoskodik. A kertben AUTOMATA locsoló rendszer is kiépítésre került, így még kényelmesebben rendben tartható. 

családi otthon dunakeszin
családi otthon dunakeszin
családi otthon dunakeszin
 otthon dunakeszin eladó

A SORHÁZ

Az ingatlan egy 4 lakásos sorház utcafront felől harmadik lakása, így rendkívül csendes. A ház nagyon jó műszaki állapotban van,  pénzügyileg rendezett, tiszta, folyamatosan karbantartott. 

A lakáshoz SAJÁT AUTÓBEÁLLÓ tartozik, mely kötelezően megvásárolandó, ahol lehetőség van ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTÉSRE is! Egy 6nm-es SAJÁT TÁROLÓ és egy 20 nm-es PADLÁS nyújt remek lehetőséget további tárolásra.

A KÖRNYÉK

A környék CSENDES és NYUGODT, családi házakkal beépített terület, ahol nincs átmenő forgalom, az utcákon csak az ott lakók autói haladnak el. Igazi kertvárosi hangulat, TÖKÉLETES GYERMEKES CSALÁDOK számára.

A közelben található  játszótér, óvoda és iskola, valamint gyógyszertár, a Duna-part kiváló sportolási és kirándulási célpont lehet.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEKBEN is bővelkedik a környék, autóval pár perc alatt elérhető számos nagy élelmiszerbolt és áruház, gyógyszertár, drogéria és bank. A KÖZLEKEDÉST tekintve pedig elmondható, hogy néhány perc alatt az autópálya felhajtó elérhető, megkönnyítve a Budapestre bejutást, de vonattal is csupán 20 perc alatt a Nyugati pályaudvarra érünk. Buszmegálló 2 perc gyalogútra található. Tökéletes lehetőség azoknak akik közel a városhoz, de mégis csendes, nyugodt kertvárosi környezetre vágynak.

A KÖLTSÉGEK

 A fenntartási költségek nagyon kedvezőek. Minden fogyasztás egyedi felhasználás alapján fizetendő, önálló fogyasztásmérők alapján. 

 A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszoba berendezései, valamint  a beépített szekrények, klíma berendezés és a világító testek. 

Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, 

a minőséget, és az agglomeráció nyugalmát, ugyanakkor fontos neki a jó infrastruktúra és közlekedés.

Ha Ön nem kíván felújítással bajlódni és már holnap

élvezni szeretné e lakás minden kényelmét,

akkor megtalálta álmai otthonát!

 

Ha BEFEKTETÉSBEN gondolkodik, megtalálta a lakást,

amely gyors megtérülést rejt, KÖNNYEN KIADHATÓ.

 

Azonnal költözhető, a lehető legjobb ajánlat a piacon!

 

KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY: 99,9M Ft+ kocsibeálló 3M Ft

Jöjjön el, nézze meg, a lakás még szebb élőben, mint a képeken!

tel: 0630/899 42 20

Alaprajzok

Jöjjön el, nézze meg az ingatlant és győződjön meg róla, hogy a valóságban még szebb, mint a képeken!

Várjuk jelentkezését, akár hétvégén is!

Jenőfi Réka              Vitális-Pintér Veronika

tel: 0630/899 42 20

rennahome réka veronika