Polgári otthon a Zsinagóga mellett

Leírás

***BELVÁROSI ELEGÁNS POLGÁRI OTTHON***

A VII. kerület szívében, a ZSINAGÓGA SZOMSZÉDSÁGÁBAN, a Wesselényi utcában eladó egy IGÉNYESEN felújított, TÁGAS terekkel rendelkező, CSENDES, minden KÉNYELMI FUNKCIÓVAL felszerelt UTCAI NÉZETŰ 99 m2-es ( valóságban 103 nm), nappali-konyha-étkező + 2 hálószobás, 2 fürdőszobás 1. EMELETI lakás LIFTES házban.

Igazi modern otthon, TÖKÉLETES MŰSZAKI és ESZTÉTIKAI állapotban, a belvárosi életmód minden előnyével!

 

A LAKÁS 

A délkeleti tájolású lakás ELRENDEZÉSE TÖKÉLETES, 99 m2-en EGY HATALMAS NAPPALI-KONYHA-ÉTKEZŐ TÉR, 2 HÁLÓSZOBA, 2 FÜRDŐSZOBA és + 1 KÜLÖN WC került kialakításra. 

A lakásba lépve az ELŐSZOBÁBÓL tovább haladva az UTCAI fronton a  kényelmes KONYHA-ÉTKEZŐ TERÉBE érkezünk, mely egy praktikus pulttal került elválasztásra a TÁGAS és VILÁGOS NAPPALITÓL. Így a család vagy baráti társaság egy térben, de mégis leválasztva a konyhától élvezheti az otthon kényelmét.

Innen nyílik a FŐ HÁLÓSZOBA, mely a nappalival együtt  igazi POLGÁRI ÉLET ÉRZÉST nyújt a tulajdonosoknak, a hatalmas ablakoknak köszönhetően igazán NAPFÉNYES.

A KONYHA teljes körűen gépesített, csodaszép GRÁNIT PULT és MINŐSÉGI konyha gépek kerültek beépítésre. Itt kapott helyet az étkező és nyílik a konyhából egy praktikus kamra is.

A lakás UDVARI oldalán található a MÁSODIK HÁLÓSZOBA, mely a közösségi tértől kellően elszeparált, SAJÁT KÁDAS FÜRDŐSZOBÁVAL alkalmas vendégszobának vagy dolgozószobának is.  Az előszobából nyílik még egy zuhanyzós fürdőszoba és egy külön WC is.

A LAKÁS ÁLLAPOTA

A lakás KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN van. A TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁS során a víz- és villanyvezeték cseréje, valamint a külső nyílászárók cseréje megtörtént, a szobákba csodás fa padló került lerakásra, az előszoba és a nappali-konyha-étkező praktikusan hidegburkolatot kapott, mely alá a lakók kényelmére PADLÓFŰTÉS került kiépítésre.  Megújultak a fürdőszobák is, magas minőségű  burkolatok és szaniterek kerültek beépítésre.

 A lakás fűtését és melegvíz ellátását ARISTON kondenzációs kazán biztosítja. Továbbá minden helyiségben FAN-COIL hűtő és fűtő rendszer került kiépítésre. A nyári kellemes hőmérsékletről ezen kívül MINDEN SZOBÁBAN KLÍMABERENDEZÉS gondoskodik,  illetve minden nyílászáró ELEKTROMOS ALUMÍNIUM REDŐNNYEL felszerelt. A klímaberendezés fűtésre is alkalmas.

 A felújítás alkalmával az ingatlan  mind műszakilag, mind esztétikailag modernizálásra került, azonban a lakás NAGYPOLGÁRI STÍLUSJEGYEIT megtartották és ezt ötvözték tökéletesen egy MODERN OTTHON KÉNYELMÉVEL. Az eredeti beltéri ajtók megtartásával, a nagy belmagassággal és a tágas terekkel hamisítatlan budapesti belvárosi hangulatot áraszt az ingatlan. 

rennahome home staging wesselényi háló
rennahome homestaging dolgozó wesselényi
home staging háló wesselényi részlet
home staging fürdő wesselényi részlet

A HÁZ

 A ház pénzügyileg rendezett és folyamatosan karbantartott, a közös képviselet és a tulajdonosok elkötelezettek a ház állagának megóvásában és folyamatos javításában. A lift komplett felújítása megtörtént. 

 A KÖRNYÉK

 A lakás a belváros szívében, KÖZVETLENÜL A ZSINAGÓGA mellett található. Néhány perc sétával elérhető a Deák Ferenc tér, Andrássy út, Váci utca, az OPERA vagy a  SZENT ISTVÁN BAZILIKA.

Kiváló az infrastruktúra: éttermek, szórakozási lehetőségek, színházak, mozik, boltok a közvetlen közelben. 

A tömegközlekedés is kiváló: M1 és M2 metró, villamos- és buszmegállók a közelben, a parkolás a tulajdonosnak az utcán ingyenes.

 A KÖLTSÉGEK:

Kedvezőek a fenntartási költségek. A közös költség  20.600 Ft, mely tartalmazza az alábbiakat:  takarítás, felújítási alap, szemétszállítás, közös képviselet díja, közös világítás és lakástakarék pénztári befizetés. A villany, gáz és a víz is egyedi mérés után fizetendő.

 A vételár részét képezi a konyhabútor a minőségi beépített gépekkel és a fürdőszoba berendezései, valamit  a beépített szekrény, klíma berendezés és a világító testek.

A bútorok és dekorációs tárgyak külön megállapodás alapján elérhetőek.

Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, 

a minőséget, a nyugalmat, kényelmet és ugyanakkor a belváros mozgalmasságának közelségét.

Ha Ön nem kíván felújítással bajlódni és már holnap

ÉLVEZNI SZERETNÉ e lakás minden KÉNYELMÉT, vagy AZONNAL KIADNÁ akkor megtalálta álmai otthonát!

 Ha BEFEKTETÉSBEN gondolkodik, megtalálta a lakást,

amely gyors megtérülést és MAGAS HOZAMOT rejt, KÖNNYEN KIADHATÓ RÖVID és HOSSZÚ TÁVON IS!

 

Azonnal költözhető, tehermentes, a lehető legjobb ajánlat a piacon!

KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY: 114,9 M Ft

Jöjjön el, nézze meg, a lakás még szebb élőben, mint a képeken!

tel: 0630/899-42-20

Alaprajzok

wesselényi méretezett alaprajz
wesselényi berendezett alaprajz

Jöjjön el, nézze meg az ingatlant és győződjön meg róla, hogy a valóságban még szebb, mint a képeken!

Várjuk jelentkezését, akár hétvégén is!

Jenőfi Réka              Vitális-Pintér Veronika

tel: 0630/899-42-20

réka vera brassó