Tökéletes családi otthon Budaörsön- ELADVA

Leírás

***TÖKÉLETES CSALÁDI OTTHON BUDAÖRSÖN ***

Budaörs Kertvárosban, néhány lépésre Budapest határától, a Pántlika utcában eladó egy TÁGAS és NAPFÉNYES minden KÉNYELMI FUNKCIÓVAL felszerelt 116 m2-es, nappali-konyha-étkező + 4 hálószobás lakás KIZÁRÓLAGOS KERTHASZNÁLATTAL és AUTÓBEÁLLÓVAL.

Igazi ritkaság, modern otthon igényes környezetben, TÖKÉLETES műszaki és esztétikai ÁLLAPOTBAN.

A LAKÁS

Rendkívül jó elrendezésű, mely maximálisan használja ki a rendelkezésre álló teret. A 116 m2-en, EGY NAPPALI-ÉTKEZŐ, EGY KONYHA, HÁROM TÁGAS HÁLÓSZOBA, EGY VENDÉGSZOBA KÁDAS FÜRDŐSZOBÁVAL és  MÉG EGY DUPLA MOSDÓS, ZUHANYZÓS FÜRDŐSZOBA került kialakításra. MINDEGYIK fürdőszobában található WC is.

A lépcsőházból belépve az ELŐSZOBÁBA érkezünk, mely RENGETEG TÁROLÁSI helyet kínál beépített gardrób szekrényekkel. Innen nyílik egy HÁLÓSZOBA és a teljes körűen gépesített, minden igényt kielégítő KONYHA, HATALMAS ABLAKKAL a hegyekre.

Majd a NAPPALI-ÉTKEZŐ terébe érkezünk, mely a lakás központi tere, ahol az egész család kényelmesen tud pihenni, akár nagyobb baráti vagy családi összejövetelek színtere is lehet. Ebből a térből megközelíthetőek a HÁLÓSZOBÁK és a FÜRDŐSZOBÁK. Az egész lakás rendkívül VILÁGOS, a SZOBÁK mindegyike TÁGAS. A FÜRDŐSZOBÁK, mely mindegyike WC-vel is felszerelt,  szintén ablakosak, biztosítva a fényt és a megfelelő szellőztetést.  A lakáshoz tartozik egy utcafrontra néző, ÜVEG KORLÁTOS TERASZ, mely KÉT HÁLÓSZOBÁBÓL is megközelíthető. Tökéletes hely a reggeli kávézásra. 

Az egyik HÁLÓSZOBA saját privát FÜRDŐSZOBÁVAL rendelkezik, mely ideális VENDÉGSZOBÁNAK vagy DOLGOZÓ SZOBÁNAK, garantálva a privát szférát.

A lakás KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN van. Az új tulajdonost egy frissen festett, KIVÁLÓ MŰSZAKI ÁLLAPOTBAN lévő otthon várja. A villany- és vízvezetékek hibátlanok, a fűtés gáz kazánnal, a melegvíz modern elektromos vízmelegítővel megoldott. A nyári kellemes hőmérsékletről KLÍMABERENDEZÉS , illetve minden helyiségben REDŐNY gondoskodik. 

A lakáshoz tartozik egy 150 m2-es KIZÁRÓLAGOS használatú KERT is, mely tavasztól őszig rendkívül jól használható az egész család számára. 

home staging étkező részlet népfürdő
wllness részlet népfürdő
terasz home staging részlet népfürdő

A HÁZ

A lakás egy 3 lakásos társasházban található, mely egy TÁVIRÁNYÍTÁSSAL működő ELEKTROMOS KAPUN keresztül közelíthető meg,  gondozott telken helyezkedik el.  A ház nagyon jó műszaki állapotban van,  pénzügyileg rendezett, tiszta, folyamatosan karbantartott. A parkolás a telken belül megoldott. A lakáshoz SAJÁT AUTÓBEÁLLÓ tartozik.

A KÖRNYÉK

A környék a BÉKE és a NYUGALOM szigete, az egyik legkedveltebb városrész, mégis csak karnyújtásnyira Budapesttől. Családi házakkal beépített terület, ahol nincs átmenő forgalom, az utcákon csak az ott lakók autói haladnak el. Igazi kertvárosi hangulat, TÖKÉLETES GYERMEKES CSALÁDOK számára. 

A közelben található  játszótér, óvoda és iskola is. Remek KIKAPCSOLÓDÁSI és SPORTOLÁSI lehetőségek a közelben, mint a városi uszoda és sportcsarnok. A környékbeli hegyek pedig kiváló kirándulási célpontok lehetnek.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEKBEN is bővelkedik a környék, karnyújtásnyira található számos nagy élelmiszerbolt és áruház, gyógyszertár, drogéria és bank. A KÖZLEKEDÉST tekintve pedig elmondható, hogy néhány perc alatt az autópálya felhajtó elérhető, megkönnyítve a Budapestre bejutást. Busszal is könnyedén megtehetjük az utat, 15 perc alatt Kelenföld pályaudvarra érkezve, számos tömegközlekedési eszközzel folytathatjuk utunkat a városban.

A KÖLTSÉGEK

A fenntartási költségek nagyon kedvezőek. Minden fogyasztás egyedi felhasználás alapján fizetendő, önálló fogyazstámérők alapján. Kerti locsoláshoz külön mérőóra van felszerelve. 

 A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszoba berendezései, valamint  a beépített szekrények, klíma berendezés és a világító testek. 

Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, 

a minőséget, és az agglomeráció nyugalmát, ugyanakkor fontos neki a jó infrastruktúra és közlekedés.

Ha Ön nem kíván felújítással bajlódni és már holnap

élvezni szeretné e lakás minden kényelmét,

akkor megtalálta álmai otthonát!

 

Ha BEFEKTETÉSBEN gondolkodik, megtalálta a lakást,

amely gyors megtérülést rejt, KÖNNYEN KIADHATÓ.

 

Azonnal költözhető, a lehető legjobb ajánlat a piacon!

 

KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY: 139,9 M Ft

Jöjjön el, nézze meg, a lakás még szebb élőben, mint a képeken!

 

tel: 0630/294-12-96

Alaprajzok

Jöjjön el, nézze meg az ingatlant és győződjön meg róla, hogy a valóságban még szebb, mint a képeken!

Várjuk jelentkezését, akár hétvégén is!

Jenőfi Réka              Vitális-Pintér Veronika

tel: 0630/294-12-96

rennahome réka veronika